"Barang siapa memudahkan urusan (mukmin) yang sulit nescaya Allah akan memudahkan urusannya di dunia & akhirat" -Hadith Riwayat Imam Muslim-

Wednesday, 17 June 2009

RADIX FRIED CHICKEN


Ha ni produk baru Muslim Food RFC. Terliur juga teringat kenikmatan RFC. Mereka yang sebelah utara mungkin dah rasakan keenakannya. Saya juga tak terkecuali. Bangunan pun canggih dan yang penting rasa memang sedap. Sape tak try memang kena try. Ianya 100% halal jika dibandingkan dengan KFC dan ETC tu, produk AS. Saya rasa seronok melihat orang Islam kita mampu membuka satu fast food restoren yang memang boleh compare dengan KFC dan etc. Semoga kita semua menyokong perniagaan orang Islam agar ekonomi umat Islam bertambah mantap. Lagipun kita nak boikot produk Israel dan sekutunya kan.. Kalau anda ke Pengkalan Chepa, restoran ini ada dekat dengan trafic cabang tiga jalan airport dan jalan maktab. Tempatnya di Radix Cafe bangunan Purnama.
Menu yang lazat dan 100% halal

2 comments:

azfarakatsuki said...

promote nih....
promoter Radix baru..
hehehe...

AZIZI JAAFAR said...

Ye la tolong promote orang Islam punya kita kena sokong

Popular Posts

There was an error in this gadget